Speciaal voor inkopers organiseert Het Nieuwe Nassen op maandag 22 september van 14:00–16:00 weer een meet-up van het Inkoperscollectief in restaurant Seventy One. Op het programma onder andere: een update van de initiatiefnemers, een gesprek met Chantal Engelen én de lancering van de gloednieuwe Het Nieuwe Nassen Burger – ontwikkeld door chefs Pepijn Schmeink en Perry de Man.
De meet-up van het inkoperscollectief vindt plaats ín Ahoy, zodat je deze bijeenkomst makkelijk kunt combineren met je bezoek aan Gastvrij Rotterdam. Maar Restaurant Seventy One is ook buiten de beurs om toegankelijk, dus je hebt geen ticket voor Gastvrij nodig om aanwezig te zijn. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, laat weten dat je komt via het aanmeldformulier.
Ook op Gastvrij Rotterdam 2025
Ook dit jaar is Het Nieuwe Nassen weer aanwezig op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam – dé vakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals, in Ahoy, van 22 t/m 24 september. In de eigen straat van Het Nieuwe Nassen vind je een stand van Het Nieuwe Nassen Inkoperscollectief en stands van ondernemers rotterzwam, FALAFVAL, Roze Bunker, HALF-BAKED, Coöperatie De Veldfabriek en Booij Kaasmakers. Dé plek om meer te leren over natuurvriendelijk inkopen en producten te ontdekken die echt iets toevoegen aan je kaart. Ben je inkoper van eten & drinken? Kom proeven, connecten en ga naar huis met een tas vol samples én nieuwe contacten.

Het Nieuwe Nassen Inkoperscollectief is een initiatief van BlueCity (010), Rotterdam de boer op!, De Tuin van Holland en MVO Nederland. Samen met boeren, producenten en chefs brengen we producenten en afnemers bij elkaar om de afname van duurzaam geteelde producten te vergroten. Door gezamenlijk in te kopen ontstaat voldoende volume om natuurinclusieve landbouw rendabel te maken.