Lancering Groene Cirkel De Tuin van Holland

Donderdag 29 september is de officiële lancering van Groene Cirkel De Tuin van Holland. Chefs, boeren, artsen en ketenpartijen presenteren hun droom voor het voedselsysteem én gaan samen aan de slag.

Wil jij je laten inspireren door deze vernieuwers en met jouw droom bijdragen aan de toekomst van De Tuin van Holland? Je bent van harte welkom. Graag wel even aanmelden.

Programma

14.00: Inloop

14.30: De droom van de Tuin van Holland
Door: Hanno Pijl, Bas Cloo, Cornelis Mosselman, Menko Wiersema. Met een speciale bijdrage door Rachel Laudan, auteur van ‘Cuisine and Empire’, inspiratie achter de geschiedenis van de Tuin van Holland.

15.00: Ondertekening Intentieverklaring Groene Cirkel Tuin van Holland

15.30: Workshops: wat vraagt werken aan de Tuin van Holland van ons?
Verdiep je in de praktijk van werken in het voedselsysteem. Wat is smaak en hoe werkt het? Wat weten we nu écht over de bodem? Hoe ga je om met de dilemma’s die werken aan transitie met zich meebrengt?

16.45: Tuinieren
We gaan aan de slag. Hoe ziet Tuin van Holland catering eruit, wat is een Tuin van Holland huisarts en hoe vertelt de Tuin van Holland het voedselverhaal van de toekomst? Met welke stappen kunnen we samen aan de slag?

17.30-19.00: Afronding en Diner
Door: Het Groentelab

Locatie

De Fruitvis
Marconistraat 43
3029 AH Rotterdam

(Goed bereikbaar met het openbaarvervoer, maar is er is ook voldoende parkeergelegenheid.)